You are here:  / Уклaдкa тpoтуaрної плитки

    В благоустрою території важливою послугою є укладка тротуарної плитки. Наші спеціалісти виконають на Вашому об'єкту необхідні заміри, зроблять розрахунок ухилів з правильним монтажем дренажних систем, підготовкою транший для встановлення бордюру.

    В питанні технології укладки тротуарної плитки, як і будь чого, краще всього звертатися до професійних плиточників, які здавна займаются дорожним будівництвом – це виключить негативні наслідки неякісної укладки тротуарної плитки.

    Терміни виконання робіт по укладці тротуарної плитки залежать від багатьох факторів: від характеру основи, товщини підстилаючого слою, товщина плитки та малюнок, конфігурація площадки, і ще дуже важливий фактор сезон проведення робіт !!! Укладання тротуарки можна виконувати в різні періоди, навіть зимою, але треба знати як.

    Тротуарна плитка відповідає показнику ціна-якість. На сьогодні плитка впевненно конкурує з асфальтобетоном. В довговічності тротуарна плитка поступається лише гранітній брусчатці. Купуючи тротуарну плитку не треба економити, як і на самій укладці тротуарної плитки, бо від цього залежить термін служби тротуарної плитки.

     В кінцевому результаті проведенних робіт з укладки тротуарної плитки, з додержанням технології, Ви отримаєте добре влаштованну територію, яка буде радувати якістю, практичністю та уютом.

Skip to toolbar